Fixa det snabbt
Ange kontakter igen och berika konton på nytt

Allt går inte alltid som planerat.
En kontakt kan lämna ett arbetsflöde trots att den inte borde göra det. Eller så kan ett kontos webbplats innehålla ett stavfel eller förändras.
För sådana situationer har vi skapat några mycket enkla lösningar.
Ange kontakter igen i ett arbetsflöde för e-postmeddelanden
Har någon råkat lämna ditt arbetsflöde?
Nu kan du ange den här kontakten igen i ditt arbetsflöde med ett enda klick.

Det innebär att kontakten fortsätter att få e-postmeddelanden enligt det ursprungliga flödet. Den får helt enkelt nästa steg i arbetsflödet efter den angivna fördröjningen.
Enkelt!
Berika konton på nytt när deras webbplats uppdateras
Från och med nu kommer Salesflare, när du uppdaterar ett kontos webbplats-URL, att fråga om du vill berika kontot på nytt med ny offentligt tillgänglig information.

Klicka bara på ”ja” för att bekräfta.
Innan kontot berikas på nytt tas all befintlig kontoinformation bort, förutom kontots namn och anpassade fält.
Många fler förbättringar och buggfixar
Vi har fixat buggarna du rapporterade, höjt prestandan på några ställen, justerat vissa flöden i appen, förbättrat datainsamlingen och mycket mer. Som alltid får du gärna fortsätta skicka feedback via livechatten på vår startsida — vi älskar det! 😍
Härnäst… 🥁
- Ett nytt Outlook-tillägg med bredare support 📬
- Framtidssäkrad spårning av webbplatsen 🌐
- Fler möjligheter att upptäcka nya leads 🕵
Redo att växla upp din försäljning? Testa Salesflare.
Vi är ett lättanvänt sälj-CRM för små och medelstora B2B-företag, fullproppat med automatisering och alltid uppdaterat!

Vi hoppas att du gillade den här uppdateringen av funktioner. Om du gjorde det kan du följa oss på sociala medier!
👉 Du kan följa @salesflare på Twitter, Facebook och LinkedIn.


